Vypravte se s Pánem Prstenů na Stínové cesty

V roce 2019 nám vydavatelství ADC Blackfire připravilo jednu libůstku v podobě pozvánky do světa Pána Prstenů s podtitulem Putování po Středozemí. Určitě většina z vás ví, že jde o kooperativní dobrodružnou výpravnou deskovou hru, která je řízená pomocí aplikace. To znamená, že není zapotřebí nikoho, kdo by dělal zlého pána a házel ostatním hráčům klacky pod nohy. Zde se můžete zlobit akorát na mobil/tablet a ne na vašeho kamarád (pravdou své kouzlo to má).

Prodejní čísla byla zajímavá, takže se na nic nečekalo a autoři začali pracovat na velkém rozšíření nesoucí podtitul – Stínové cesty. A čekání na něj je u konce. Nyní si můžete stáhnout aplikaci Pán Prstenů: Putování po Středozemí (resp. pokud ji máte nainstalovanou, je potřeba jí aktualizovat). Možná je ještě nedostupná na AppStore, protože čeká na schválení, což je otázkou opravdu jen pár dní. Jinak na Google Play i Steamu vše připraveno. Než začnete hrát, nezapomeňte si v aplikaci přidat toto nové rozšíření. No a pak už jen nezbývá než počkat, až vám pošťák přinese balíček s tímto parádním dobrodružstvím a můžete začít hrát. Pochopitelně jako v původní verzi hry můžete se do toho pustit sami nebo s dalšími třemi parťáky. Velké díky patří ADC Blackfire za českou lokalizaci, takže si hru mohou užít u nás opravdu všichni.

Do scénářů, kterých je ve hře celkem třináct, se můžete ponořit s pěti novými postavami. Konečně je zde můj oblíbenec Gandalf. Dalšími hrdiny jsou gondorská paní Eleanor, trpaslice Dis, Balin nebo Arwen. Pochopitelně každý z hrdinů má unikátní sadu karet dovedností. Role byly též obohaceny o další možnosti, jako: cestovatel, všetečka, bylinkář, kovkop a kovář. Stínové cesty vás zavedou na taková místa jako je Temný hvozd nebo do Morie, kde na vás čekají zbrusu noví protivníci. Tyto lokace jsou obohaceny o úpravu terénů (přichází v úvahu i vertikála).

Osobně se nemohu dočkat, až se mi Pán Prstenů: Putování po Středozemí – Stínové cesty dostane do rukou, abych si jej mohl zahrát. Titul mě přitahuje nejen mou oblíbenou postavou z tohoto univerza Garndalfa, ale též novými herními prvky, které rozšíří již tak vyšperkovanou původní verzi hry.

Tags:

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by Vás zajímat také: