V hlavní roli hromada hlíny v lidské podobě

Vítejte v Praze roku 1584, kdy Rabi Löw nervózně prochází temnou synagogou. Okolo jsou prastaré knihy, taví se zlato a hlína je vytvarována do podoby člověka. Legenda o Golemovi je příběh, který je znám snad každému z nás a součástí této legendy se nyní můžete stát i vy v připravované hře od TLAMA games. Na pultech obchodů ji můžeme očekávat již začátkem prosince. Balení bude obsahovat spoustu herního materiálu, česká pravidla a kromě toho se můžeme těšit i na český videonávod.

Ve hře Golem, jejíž hlavní mechanikou je engine-building, budou hráči přebírat roli rabínů, kteří tyto mocná stvoření vytvářejí a posílají do města, aby pro ně vykonávali důležité úkoly. Hráči také budou vytvářet silné artefakty a získávat znalosti shromažďováním starověkých knih. Hra bude probíhat v jednotlivých kolech, jež se budou skládat ze sedmi fází.

Golem zabaví na 90-120 minut 1-4 hráče s doporučeným věkem od 14let. Hra vznikla pod taktovkou známých jmen jako jsou Flaminia Brasini (Leonardo da Vinci, Terramara), Simone Luciani (Grand Austria Hotel, Marco Polo II) a Virginio Gigli (Leonardo da Vinci, Grand Austria Hotel) a jak je vidno, není to poprvé kdy se spolu setkávají při práci, takže věřme, že se máme opět na co těšit.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by Vás zajímat také: