Vydejte se do světa kostek a pohádek bratří Grimmů

Vydavatel ADC Blackfire před pár dny oznámil českou lokalizaci hry Dice Upon a Time od studia Korona Games, jež měla kampaň na Kickstarteru. Název hry tvůrce Istvana Szauera už napovídá, jakým žánrem se bude zabývat, jedná se totiž o parafrázi na “Once Upon a Time” čili “Bylo, nebylo”, jímž začínají klasické pohádky. Podtitul hry už potom nenechá nikoho na pochybách: Adventures in Grimms’ World (dobrodružství ve světě Grimmů).

Jedná se o velkou hru, s barevnou herní deskou a krásnými figurkami postav; jak název napovídá, nechybí ani kostky – zásoba barevných kostech různých velikostí. Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 10 let a čas partie nezabere více než hodinu. Ve hře se stanete jednou z postav ze slavných pohádek bratří Grimmů a budete plnit úkoly, jež jsou určeny kartami. Hra využívá mechanismu dice-placement, budete umisťovat kostky na určená místa, dokonce je stavět do komínků, a aktivovat schopnosti dle speciálních symbolů, jež Vám padnou.

Hra Dice Upon a Time však nabídne více zábavy v jedné krabici: krom základního kompetitivního módu by měla mít ještě začátečnický, kooperativní či pokročilý. Můžeme tedy očekávat velkou pohádkovou přetahovanou o body pro všechny věkové kategorie! Níže se můžete podívat na pár obrázků hry Dice Upon a Time: Adventures in Grimms’ World.

Tags:

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by Vás zajímat také: