Získejte Zombie Kidz: Evoluce

Je to tu! Máme pro všechny milovníky deskových her možnost získat nějaký ten titul od nás. Pokud jste kreativní, tak v naší facebookovské skupině Deskové hry pro malé a velké je možné získat návykovou stolní hru Zombie Kidz: Evoluce. Fanoušci této značky sice pomalu vyhlíží pokračování Zombie Teenz: Evoluce, které se u nás na pultech obchodů objeví snad během několika týdnů plně v češtině, díky společnosti ADC Blackfire.

Nicméně všichni ostatní, útokem zombíků nepolíbení na školské zařízení, se určitě rádi pustí do tohoto dobrodružství. Absolutní návykovost tkví v tom, že po úspěšném splnění některého z úkolů si můžete odemřít jednu určenou obálku, která vám poupraví herní mechanismy. Tím pádem, z naprosto triviální záležitosti se stane neskutečně propracovaný strategický rébus.

A jak lze hru získat?

Stačí být členem nebo se stát členem naší FB skupiny Deskové hry pro malé a velké a u příslušného postu kreativně okomentovat, proč zrovna Vy byste měli získat Zombie Kidz: Evoluce a sdílet tento post.

Do kdy lze hru získat?

Poslední akceptovatelný možný komentář je tuto neděli, tedy 17. ledna 2021, 23:59. Den poté vybereme nejkreativnějšího šťastlivce, jenž obdrží tuto parádní záležitost.

Všem přejeme hodně štěstí.

Tags:

One Reply to “Získejte Zombie Kidz: Evoluce”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by Vás zajímat také: